KONYA MERAM İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI İÇİN ELEKTRONİK İMZA BAŞVURUSU

 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI İÇİN ELEKTRONİK İMZA BAŞVURUSU

 4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme programına başvuru sürecinde kullanmak için elektronik imza temin etmek isteyen İlçemiz Öğretmenleri için aşağıdaki uyarılara dikkat edilmelidir.
 
Bu kapsamda elektronik imza almak isteyen öğretmenlerin başvurularını ekli excel tablosu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze tek tablo halinde meram42@meb.gov.tr adresine 25/10/2017 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

 
Uyarı - 1 -  Başvuru excel listesinde kişilerin bilgileri tam ve doğru olarak girilmeli, liste eksiksiz doldurulmalıdır. Not (Ek bilgi) kısmına ‘Kişi öder.’ Yazılması gerekmektedir. E-imza Ücretleri başvuran kişilerce ödenecektir.

Uyarı -2 - Talepleri Kamu SM´ye ulaşan kişilere Vakıfbank Kurumsal Ödemelerden ödeme yapabilecekleri bireysel ödeme talimatı,  e-imza başvuru formu ve taahütnamesi için ayrıca Kamu SM tarafından mail ile bilgilendirme yapılacaktır.  

Uyarı  3-  Talepler için EFT kabul edilmemektedir.  Kişilere giden mailde belirtilecek ödeme talimatı üzerinden Vakıfbank aracılığı ile e-imza ücreti ödenecektir.

Uyarı - 4 -  Bu kapsamda başvuru yapacak kullanıcıların, MEB e-imza başvuru portalini kullanmaması gerekmektedir.

İyi Çalışmalar.


EK: BAŞVURU EXCEL TABLOSU

Havzan Mah. Azerbaycan Cad. No 68 Meram/KONYA - 90 (332) 353 31 6869

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.